Trailer: Solide beelden van Metal Gear Solid 3: Snake Eater remake

Geplaatst:

Konami is goed op dreef als we het hebben over remakes. Naast de Silent Hill 2 remake wordt er een andere cultklassieker opnieuw uitgebracht, namelijk Metal Gear Solid 3: Snake Eater!

De trailer toont ons de cirkel van het leven. Vogel eet kikker, slang eet vogel en gaviaal gaat een potje matten met de desbetreffende python. Dit is wanneer Konami de eerst hint loslaat dat dit om een Metal Gear-game gaat. Het is echter niet deeltje een die een remake ontvangt, maar het derde deel die we kennen als Snake Eater. We zien de enige echte Big Boss uit het moeras opkomen. Dankzij de remake kan een hele generatie aan nieuwe spelers het achtergrondverhaal beleven van het iconische gamefiguur. Ben jij klaar voor Operation Snake Eater?

Naast de aankondiging van de remake laat Konami weten dat er een nieuwe retrocollectie onderweg is. In Metal Gear Solid: Master Collection kunnen spelers aan de slag met de eerste drie Metal Gear-games. Ja, straks zijn deze klassiekers speelbaar op moderne platformen. Konami teast op hun website dat er in de toekomst meer games kunnen komen te verschijnen. Dit is namelijk de eerste volume. De Master Collection verschijnt in de herfst van 2023.

De Metal Gear Solid 3: Snake Eater remake is in ontwikkeling voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Bron: Sony
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER

Series

Metal Gear Solid

Uitgever

Konami

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Konami

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord