Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER

  • Ontwikkelaar Konami
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , Stealth , Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Trailer: Solide beelden van Metal Gear Solid 3: Snake Eater remake

Konami is goed op dreef als we het hebben over remakes. Naast de Silent Hill 2 remake wordt er een andere cultklassieker opnieuw uitgebracht, namelijk Metal Gear Solid 3: Snake Eater!

De trailer toont ons de cirkel van het leven. Vogel eet kikker, slang eet vogel en gaviaal gaat een potje matten met de desbetreffende python. Dit is wanneer Konami de eerst hint loslaat dat dit om een Metal Gear-game gaat. Het is echter niet deeltje een die een remake ontvangt, maar het derde deel die we kennen als Snake Eater. We zien de enige echte Big Boss uit het moeras opkomen. Dankzij de remake kan een hele generatie aan nieuwe spelers het achtergrondverhaal beleven van het iconische gamefiguur. Ben jij klaar voor Operation Snake Eater?

Naast de aankondiging van de remake laat Konami weten dat er een nieuwe retrocollectie onderweg is. In Metal Gear Solid: Master Collection kunnen spelers aan de slag met de eerste drie Metal Gear-games. Ja, straks zijn deze klassiekers speelbaar op moderne platformen. Konami teast op hun website dat er in de toekomst meer games kunnen komen te verschijnen. Dit is namelijk de eerste volume. De Master Collection verschijnt in de herfst van 2023.

De Metal Gear Solid 3: Snake Eater remake is in ontwikkeling voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

BRON Sony

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?