Sonic Frontiers

  • Ontwikkelaar Sonic Team
  • Eerste releasedatum 8 november 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Sonic Frontiers releasedatum bevestigd tijdens gamescom

Sonic Frontiers was ook aanwezig tijdens gamescom. Zoals verwacht, werd de eerder gelekte releasedatum bevestigd.

Tijdens gamescom Opening Night Live hebben we nieuwe gameplaybeelden van Sonic Frontiers mogen zien. In deze beelden zien we een onbekend persoon en dat Sonic een soort pilaar activeert, waarna Sonic naar een ander gebied teleporteert en hij Amy tegenkomt. Zij zit gevangen in een soort glazen hart. Tevens zien we dat Sonic Fronties een kleurrijke wereld bevat met zowel 3D-stukjes als 2D-segmenten. Daarnaast kent de game eindbaasgevechten. Eerder vandaag werd de releasedatum van Sonic Frontiers gelekt en die is tijdens gamescom ook bevestigd.

Sonic Frontiers verschijnt 8 november voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en Nintendo Switch.

BRON gamescom

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?