Leak: Releasedatum bekend voor Sonic Frontiers

Geplaatst: 23 augustus 2022 12:36

De releasedatum voor Sonic Frontiers is per ongeluk bekendgemaakt. In een nu verwijderde, Japanse advertentie was de datum te zien.

Sonic Frontiers werd vorig jaar aangekondigd tijdens The Game Awards. Hierin wordt Sonic voor het eerst in verschillende open-zone gebieden gegooid. In de afgelopen maanden kwamen verschillende gameplay-trailers voor Sonic Frontiers uit. Een releasedatum voor de game was echter nog niet bekend en wordt waarschijnlijk vanavond tijdens gamescom Opening Night Live onthuld. Alleen dat plan lijkt een beetje in duigen te zijn gevallen, want in een Japanse advertentie was aan het einde de releasedatum voor Sonic Frontiers te zien. De releasedatum blijkt 8 november te zijn voor alle platformen. De video is ondertussen offline gehaald, maar een screenshot met de releasedatum is hieronder te zien.

Sonic Frontiers releasedatum

Sonic Frontiers komt 8 november uit op de Nintendo Switch, PlayStation 4/5, Xbox Series, Xbox One en Steam.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sonic Frontiers

Series

Sonic

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

8 november 2022

Ontwikkelaar

Sonic Team

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord