Sonic Frontiers

  • Ontwikkelaar Sonic Team
  • Eerste releasedatum 8 november 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Uitgebreide gameplay van Sonic Frontiers onthuld

Het is zover: de eerste uitgebreide gameplaybeelden van Sonic Frontiers zijn een feit. Daarin zien we een hoop vertrouwde, maar ook nieuwe gameplay.

Alhoewel het na de aankondiging van Sonic Frontiers lang stil bleef rondom de nieuwe open wereldgame met de blue blur, draait de hypemolen inmiddels op volle toeren. Gisteren ontvingen we al een teaser van Sonic Frontiers met de eerste échte gameplay. Vandaag was het dan eindelijk de beurt aan een volledige gameplaytrailer. In de nieuwe trailer zien we Sonic rondrennen op een mysterieus nieuw eiland. Onderweg verzamelt onze favoriete blauwe egel weer ringen, maar ook nieuwe verzamelobjecten, zoals muntjes. Grindrails en boosts zijn natuurlijk weer volop aanwezig in de kersverse beelden van de game. Toch zijn er ook nieuwe dingen te zien, zoals een cirkel die vijanden de lucht in werpt en puzzelelementen. Ten slotte is er een hoop grafische pracht en praal om van te genieten.

Je kunt de nieuwste trailer van Sonic Frontiers hieronder bekijken.

Sonic Frontiers verschijnt in het najaar op de Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc. Deze maand volgt er nog meer nieuwe info over de game, dus hou Gameliner in de gaten voor meer informatie over Sonic's grote nieuwe avontuur.

BRON IGN

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?