Trailer: Uitgebreide gameplay van Sonic Frontiers onthuld

Geplaatst:

Het is zover: de eerste uitgebreide gameplaybeelden van Sonic Frontiers zijn een feit. Daarin zien we een hoop vertrouwde, maar ook nieuwe gameplay.

Alhoewel het na de aankondiging van Sonic Frontiers lang stil bleef rondom de nieuwe open wereldgame met de blue blur, draait de hypemolen inmiddels op volle toeren. Gisteren ontvingen we al een teaser van Sonic Frontiers met de eerste échte gameplay. Vandaag was het dan eindelijk de beurt aan een volledige gameplaytrailer. In de nieuwe trailer zien we Sonic rondrennen op een mysterieus nieuw eiland. Onderweg verzamelt onze favoriete blauwe egel weer ringen, maar ook nieuwe verzamelobjecten, zoals muntjes. Grindrails en boosts zijn natuurlijk weer volop aanwezig in de kersverse beelden van de game. Toch zijn er ook nieuwe dingen te zien, zoals een cirkel die vijanden de lucht in werpt en puzzelelementen. Ten slotte is er een hoop grafische pracht en praal om van te genieten.

Je kunt de nieuwste trailer van Sonic Frontiers hieronder bekijken.

Sonic Frontiers verschijnt in het najaar op de Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc. Deze maand volgt er nog meer nieuwe info over de game, dus hou Gameliner in de gaten voor meer informatie over Sonic's grote nieuwe avontuur.

Bron: IGN
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sonic Frontiers

Series

Sonic

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

8 november 2022

Ontwikkelaar

Sonic Team

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord