Trailer: Sonic Frontiers ontvangt teaser met gameplay

Geplaatst: 31 mei 2022 19:10

Summer Game Fest is nog niet begonnen, maar SEGA trapt alvast af met de eerste échte gameplay van Sonic Frontiers. In de beelden zien we de blue blur in een indrukwekkend grote wereld.

De aankondiging van Sonic Frontiers vorig jaar leidde tot meer vragen dan antwoorden. Pas later in het jaar werd er meer bekend over de nieuwe titel. Sonic Frontiers bevat open wereld-elementen en moet meer vrijheid dan ooit geven. Waar de laatste trailer zich voornamelijk focuste op de weelderige omgevingen, richt de fonkelnieuwe teaser zich voor het eerst écht op gameplay. We zien Sonic zoals vanouds rennen door een gigantisch bloemenveld, baddies inmaken met zijn vertrouwde homing attack en ringen verzamelen op een grindrail. Toch zijn er ook wat nieuwe acties te bespeuren. Sonic lijkt nieuwe vaardigheden tot zijn beschikking te hebben, zoals het creëren van een cirkel die vijanden de lucht in werpt. Wat dit allemaal betekent, is echter nog niet duidelijk. Je kunt zelf speculeren over de nieuwe acties van de blue blur middels de onderstaande trailer.

De komende maand volgt er meer informatie over Sonic Frontiers in de vorm van gameplay, interviews en meer. De game verschijnt in het najaar op de Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

Bron: Sonic the Hedgehog
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sonic Frontiers

Series

Sonic

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

8 november 2022

Ontwikkelaar

Sonic Team

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord