Trailer: Speel als The Dark Urge in Baldur's Gate 3

-

Fans van Baldur's Gate 3 kunnen weer smullen van nieuwe informatie. Naast een release teaser kreeg de game ook een uitgebreide livestream. Hierin is er bekendgemaakt dat Baldur's Gate 3 relaties krijgt en je kunt spelen als The Dark Urge.

De Baldur's Gate 3 trailer van Summer Game Fest stond in het teken van Jason Isaacs. Eerder kregen we al mee dat J.K. Simmons een rol heeft in Baldur's Gate 3. Nu de releasedatum een stukje dichterbij is gekomen, is er nog meer informatie onthuld. In de release teaser krijgen we de prachtige wereld nogmaals te zien en wordt het duidelijk dat je uit de kleren kunt in Baldur's Gate 3. Het wordt namelijk mogelijk om een relatie aan te gaan met een ander personage.

Daarnaast is er eindelijk naar buiten gekomen dat je het verhaal kunt beginnen als The Dark Urge. Dit speelbaar personage is een Dragonborn, die zijn geheugen is kwijtgeraakt. De drang om te moorden voelt hij nog wel en het vermoorden van andere op brute wijze is dan ook zijn tactiek. Sceleriatas Fel, vertolkt door Brian Bowles, is een dienaar die je overal volgt. Of dat goed nieuws is, ligt aan je speelstijl, want hij moedigt je aan om te moorden. Je kunt trouwens zelf het geslacht, de klasse en het uiterlijk van The Dark Urge bepalen. Het hoeft dus geen Dragonborn te zijn, maar zeg nu zelf dat is toch een tof ras?

Baldur's Gate 3 is uitgesteld voor de PS5, maar pc-spelers kunnen eerder met de game aan de slag. Op 3 augustus lanceert de game voor de pc en op 6 september voor de PlayStation 5.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Baldur's Gate 3

Ontwikkelaar:

Larian Studios

Uitgever:

Larian Studios

Release:

6 oktober 2020

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord