Check hier alle The Triple-i Initiative content

Trailer: SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated releasedatum onthuld

Geplaatst: 17 april 2020 12:10

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated heeft zijn releasedatum vrijgegeven. Deze kwam vrij in een pre-order trailer van de gele mafkees.

In de trailer zien we wat van de gameplay. Je kan niet alleen als Spongebob zelfs spelen, maar ook Patrick en Sandy maken hun terugkeer. Verder zien we de diverse locaties die verspreid zitten rondom Bikini Broek. Platforming gaat een grote rol spelen, net zoals het vechten tegen eindbazen. Content die in de originele versie was verwijderd keert terug in SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated. Bekijk hier wat van de PAX East gameplaybeelden.

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated is beschikbaar vanaf 23 juni voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Bron: THQ Nordic
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasewindow

23 juni 2020

Ontwikkelaar

Purple Lamp Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord