Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Starlink: Battle for Atlas

  • Ontwikkelaar Ubisoft Montreal
  • Eerste releasedatum 16 oktober 2018
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Starlink: Battle for Atlas trailer toont meer van het verhaal

De nieuwste trailer van Starlink: Battle for Atlas is vrijgegeven en hierin wordt meer van het verhaal getoond. Naast de verhalende trailer heeft Ubisoft ook een tutorial-video vrijgegeven waarin de basis van de game wordt uitgelegd.

In Starlink: Battle for Atlas krijg je de kans op jouw eigen ruimteschip in elkaar te zetten en hiermee het sterrenstelsel van Atalas te verkennen. Met het ruimteschip kun je verschillende planeten bezoeken, met elk zijn eigen flora en fauna. Uiteraard moet er ook gevochten worden, en hierbij komt het aanpassen van het ruimteschip enorm van pas. Al dat gevlieg levert in ieder geval de nodige Airmiles op.

Starlink: Battle for Atlas verschijnt op 16 oktober voor de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON Persbericht Ubisoft

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?