Tom Clancy's The Division 2

  • Ontwikkelaar Massive Entertainment
  • Eerste releasedatum 15 maart 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Story Trailer en Private Bèta The Division 2 onthuld

Tom Clancy's The Division 2 komt in maart pas uit, maar we kunnen nu wel al genieten van de Story Trailer voor de game. Daarnaast zijn ook de data voor de Private bèta onthuld.

De Private bèta van The Division 2 is beschikbaar vanaf 7 februari tot en met 11 februari. Iedereen die een pre-order voor de game heeft geplaatst, kan aan deze bèta meedoen. Als je geen pre-order geplaatst hebt, maar toch aan de bèta mee wilt doen, kun je je inschrijven via de site van de game om kans te maken op een plekje. Naast de data van de Private bèta is onlangs ook de nieuwe Story Trailer van The Division 2 vrijgegeven. Via deze trailer maken we kennis met het verhaal en met de vijandelijke facties die je tegenkomt in de game.

Tom Clancy's The Division 2 komt op 15 maart naar pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?