The DioField Chronicle

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 22 september 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Strategie , JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Tactische RPG The DioField Chronicle onthuld

Square Enix was goed gerepresenteerd tijdens de State of Play. Zij kwamen namelijk ook met de tactische RPG The DioField Chronicle.

Tijdens de State of Play zagen we ook de aankondigingstrailer van The DioField Chronicle. Dit is een nieuwe tactische RPG van Square Enix. In de trailer zien we dat het land verdeeld is en dat er verschillende facties zijn. De game heeft een visuele stijl die lijkt op een diorama en implementeert een nieuw soort gevechtssysteem. Dit Real Time Tactical Battle-systeem heeft een hoog tactisch niveau en zorgt ervoor dat je flink na moet denken over je zetten.

The DioField Chronicle verschijnt dit jaar nog voor de PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Sony PlayStation

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?