The DioField Chronicle

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 22 september 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Strategie , JRPG
  • Gameliner score -

The DioField Chronicle releasedatum onthuld

The DioField Chronicle heeft een releasedatum te pakken. We kunnen deze herfst aan de slag met de tactische RPG van Square Enix.

De aankondiging van The DioField Chronicle vond ongeveer vier maanden geleden plaats tijdens een State of Play-uitzending. In deze tactische RPG bestuur je huursoldaten die strijden tegen rivaliserende facties in een fantasierijke wereld. Daarin maak je gebruik van een fonkelnieuw real-time vechtsysteem. Er is nu eindelijk nieuwe informatie uit de doeken gedaan over de game. Tijdens een Japanse livestream hebben we nieuwe beelden en een releasedatum mogen ontvangen van The DioField Chronicle. De tactische RPG verschijnt op 22 september in de winkelschappen.

The DioField Chronicle komt te verschijnen op de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en Nintendo Switch.

BRON マフィア梶田と中村悠一の「わしゃがなTV」

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?