The DioField Chronicle krijgt gratis update

Geplaatst:

The DioField Chronicle heeft het moeilijk gehad op lancering, maar Square Enix heeft de hoop nog niet opgegeven. Binnenkort wordt er een nieuwe update uitgebracht die gratis nieuwe content naar de game brengt.

De gratis update brengt een nieuwe scenario naar de game, genaamd Waltaquin's Story. Je speelt in dit verhaal als - je verwacht het niet - Waltaquin en je maakt gebruik van haar Necromancy skills. Je kunt legers aan skeletten oproepen, maar de Skeletal Dragons zijn toch wel het meest imponerend. Er komt ook een nieuwe eindbaas naar de game: de Behemoth. Ga jij tegen dit beest strijden in New Game+? Of wellicht is de nieuwe moeilijkheidsgraad 'Very Hard' wel iets voor jou. Tot slot wordt er een nieuwe wapensoort toegevoegd, namelijk de Magic Tome.

Check hier onze review van The DioField Chronicle.

The DioField Chronicle is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: Square Enix
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The DioField Chronicle

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

22 september 2022

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord