Trailer: Tales of Kenzera: ZAU deelt emotionele dreun uit

Geplaatst:

Tegenwoordig kun je The Game Awards beter bekijken met wat zakdoekjes. Check hier de aankondigingstrailer van de EA Original-game: Tales of Kenzera: ZAU.

Het verhaal achter Tales of Kenzera: ZAU is vrij tragisch te noemen. Acteur Abubakar Salim (Assassin's Creed Origins) deelt zijn ervaringen met rouw - het verlies van zijn vader om precies te zijn. Middels Tales of Kenzera: ZAU worden we getrakteerd op een zeer persoonlijke ervaring. In deze platformer spelen we als een jonge sjamaan die de confrontatie opzoekt met de god van de dood. Hij wil namelijk zijn 'Baba' terug en hij gaat alles op alles zetten om dit voor elkaar te krijgen. Het avontuur speelt zich af in een op Afrika geïnspireerd magisch rijk en de plaformer heeft genoeg actievolle elementen in zich zitten om je aandacht erbij te houden. Al geïnteresseerd? Je hoeft niet gek lang te wachten, voordat je met de game aan de slag kan gaan.

Tales of Kenzera: ZAU is beschikbaar vanaf 23 april voor de pc, Xbox Series X|S, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Bron: The Game Awards
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tales of Kenzera: ZAU

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

23 april 2024

Ontwikkelaar

Surgent Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord