Tales of Kenzera: Zau en Dave the Diver naar PS Plus

Geplaatst: 2 april 2024 21:44

Twee grote games komen op dag 1 naar de PlayStation Plus Game Catalog. Tales of Kenzera: Zau en Dave the Diver zijn binnenkort via de abonnementsdienst beschikbaar.

Tales of Kenzera: Zau lanceert vanaf dag 1 in de PlayStation Plus Game Catalog. De game, een 2,5D-verhaalgedreven actie-avonturengame met metroidvania-elementen, vertelt de emotionele reis van Zau, een jonge krijger-sjamaan uit Amandla, terwijl hij zijn verloren vader probeert terug te halen uit het dodenrijk. Geïnspireerd door Bantu-verhalen navigeren spelers door het mystieke rijk van Kenzera, waarbij ze krachtige maskers gebruiken die doordrongen zijn van de kosmische kracht van de zon en de maan. In deze game verkennen spelers diverse biomen, gaan ze de confrontatie aan met voorouderlijke geesten en ontgrendelen ze nieuwe vaardigheden tijdens Zau's zoektocht naar genezing en verlossing. Lees hier onze preview van Tales of Kenzera: Zau.

Daarnaast werd in het PlayStation Blog ook onthuld dat de aanstaande PlayStation-release van Dave the Diver ook direct op PlayStation Plus beschikbaar is. Deze unieke titel, ontwikkeld door MINTROCKET, combineert het verkennen van de oceaan met het managen van een sushirestaurant en bevat een scala aan minigames. Omdat elke minigame zijn eigen smaak toevoegt aan de gameplay, kunnen spelers een rijke en gevarieerde ervaring onder de golven verwachten. Bovendien biedt de PlayStation 5-versie een verbeterde zintuiglijke betrokkenheid met haptische feedback en adaptieve triggers van de PlayStation 5 DualSense controller. En daar houdt de spanning niet mee op. In mei voegt de legendarische Godzilla zich bij het Dave the Diver avontuur!

Tales of Kenzera: Zau verschijnt op 23 april en de PlayStation-versie van Dave the Diver verschijnt op 16 april. Beide games zijn direct beschikbaar via PlayStation Plus Game Catalog.

Bron: PlayStation Blog
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tales of Kenzera: ZAU

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

23 april 2024

Ontwikkelaar

Surgent Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord