Dave the Diver staat oog in oog met Godzilla

Geplaatst:

Dave the Diver duikt binnenkort naar de PlayStation-consoles. Dat doet hij niet alleen - hij neemt Godzilla mee!

Ja, onderhand weten we wel wat deze visgame te bieden heeft. Check hier onze Dave the Diver review voor alle details. Het enige wat het succes van deze titel naar een nog hoger niveau kan tillen, is de toevoeging van nieuwe platformen - en dat is precies wat we geserveerd krijgen tijdens de State of Play. Dave the Diver maakt zich klaar om de Stille Oceaan te overbruggen om zo te arriveren bij de PlayStation 4 en PlayStation 5. Dit reisje duurt nog eventjes; je moet wachten tot april. Naast de nieuwe platformen komt er nog meer content naar Dave the Diver. De nieuwe DLC staat in het teken van Godzilla. Het leukste eraan? Het is gratis content. Godzilla spoelt aan wal ergens in mei.

Dave the Diver is nu beschikbaar voor de pc en Nintendo Switch. De PlayStation-versie wordt verkrijgbaar gemaakt in april.

Bron: State of Play
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dave the Diver

Series

-

Uitgever

NEXON Korea Corporation.

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch, PlayStation 5

Releasedatum

1 oktober 2022

Ontwikkelaar

MINTROCKET

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord