Dit is de combat in Tales of Kenzera: ZAU

Geplaatst:
Aangepast: 6 maart 2024 21:20

Tijdens de Xbox Partner Preview 2024 showcase was er ruimte voor het Metroidvania-subgenre. Check hier de nieuwe beelden van Tales of Kenzera: ZAU!

We worden verwend met een nieuwe trailer die hoogstpersoonlijk is ingesproken door Abubakar Salim. De acteur en oprichter van Surgent Studios heeft genoeg te vertellen over het aankomende passieproject. Om te beginnen wordt de combat in het zonnetje gezet - of de maan, het is maar hoe je het bekijkt. Je maakt namelijk gebruik van zowel de zon als de maan in Tales of Kenzera: ZAU. Als sjamaan gebruik je de zon om vurige melee-aanvallen op te zetten, terwijl de koele maan juist wordt ingezet om opponenten vanaf een afstand te bestoken met krachtige projectielen. Diverse upgrades voor allebei de stijlen kunnen verdiend worden door de speler, waardoor jouw reis door de kille wereld net wat aangenamer aanvoelt. Wellicht dat één van de vele NPC's je van dienst kan zijn?

Check hier onze Tales of Kenzera: ZAU preview.

Tales of Kenzera: ZAU is beschikbaar vanaf 23 april voor de pc, PlayStation 5, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

Bron: Xbox Partner Preview 2024
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tales of Kenzera: ZAU

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

23 april 2024

Ontwikkelaar

Surgent Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord