Korting op Tales of Kenzera: ZAU vanwege diversiteit

-

Game director Abubakar Salim verdedigt de diversiteit in Tales of Kenzera: ZAU. De game is daarom de hele maand ook met korting te verkrijgen.

Tales of Kenzera: ZAU heeft sinds de release in maart aanzienlijke kritiek gekregen vanwege de diverse cast. Game director Abubakar Salim reageerde op deze kritiek, met name op de racistische reacties, via X en besprak de uitdagingen die komen kijken bij het creëren van inclusieve content in de game-industrie. Salim benadrukte dat games toegankelijk moeten zijn voor iedereen en kondigde een korting aan die de prijs van de game tot eind juni verlaagt tot minder dan €15. Salim's commentaar onderstreept het voortdurende probleem van intimidatie waarmee makers die diversiteit bevorderen worden geconfronteerd, terwijl de korting erop gericht is de toegang tot de game te verbreden. Dit initiatief benadrukt de voortdurende dialoog over representatie in de gamingsector.

Tales of Kenzera: ZAU is beschikbaar op pc via Steam, PlayStation 5, Xbox Series en Nintendo Switch. De korting is voor de Nintendo Switch-versie al beschikbaar. Volgens Salim volgen de andere versies spoedig. Lees hier onze review van Tales of Kenzera: ZAU.

Bron: Abubakar Salim
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tales of Kenzera: ZAU

Ontwikkelaar:

Surgent Studios

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

23 april 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord