Trailer: Ted Lasso en AFC Richmond speelbaar in FIFA 23

Geplaatst:
Aangepast: 22 september 2022 23:11

Nog eventjes en voetballiefhebbers kunnen FIFA 23 bewonderen. Hoewel FIFA 23 inmiddels bekendstaat als de meest realistisch spelende FIFA-game tot nu toe, blijkt in de nieuwste trailer dat de door EA ontwikkelde voetbalgame ook in staat is om van fictie werkelijkheid te maken.

In de nieuwe trailer van FIFA 23 is te zien dat FIFA-spelers met het fictieve voetbalteam AFC Richmond kunnen spelen. De spelers van AFC Richmond zijn afkomstig uit de voetbalserie Ted Lasso, uitgebracht op Apple TV+. Om als AFC Richmond in een competitie te kunnen spelen, dien je de fictieve voetbalclub om te wisselen met een bestaand team uit de gekozen competitie. Zo kun je dus met het befaamde voetbalteam uit de Apple-serie spelen in de Premier League of de Primera Division. Dat is echter niet de enige onthulling, want als je nog een manager voor het speltype carrière zoekt, dan kun je in deze spelmodus voor Ted Lasso kiezen. Hij staat bekend om zijn zeer motiverende coachstijl en inspirerende quotes. Om een beeld te krijgen van Ted Lasso en AFC Richmond, zie de trailer hieronder.

FIFA 23 verschijnt 30 september 2022 voor de pc, Playstation 4 en 5, Xbox Series X/S en Nintendo Switch. Ben jij van plan om met Ted Lasso een gooi te doen naar het kampioenschap?

Bron: EA Sports
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 23

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

30 september 2022

Ontwikkelaar

EA Sports

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord