FIFA 23

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 30 september 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score -

Trailer: Ted Lasso en AFC Richmond speelbaar in FIFA 23

Nog eventjes en voetballiefhebbers kunnen FIFA 23 bewonderen. Hoewel FIFA 23 inmiddels bekendstaat als de meest realistisch spelende FIFA-game tot nu toe, blijkt in de nieuwste trailer dat de door EA ontwikkelde voetbalgame ook in staat is om van fictie werkelijkheid te maken.

In de nieuwe trailer van FIFA 23 is te zien dat FIFA-spelers met het fictieve voetbalteam AFC Richmond kunnen spelen. De spelers van AFC Richmond zijn afkomstig uit de voetbalserie Ted Lasso, uitgebracht op Apple TV+. Om als AFC Richmond in een competitie te kunnen spelen, dien je de fictieve voetbalclub om te wisselen met een bestaand team uit de gekozen competitie. Zo kun je dus met het befaamde voetbalteam uit de Apple-serie spelen in de Premier League of de Primera Division. Dat is echter niet de enige onthulling, want als je nog een manager voor het speltype carrière zoekt, dan kun je in deze spelmodus voor Ted Lasso kiezen. Hij staat bekend om zijn zeer motiverende coachstijl en inspirerende quotes. Om een beeld te krijgen van Ted Lasso en AFC Richmond, zie de trailer hieronder.

FIFA 23 verschijnt 30 september 2022 voor de pc, Playstation 4 en 5, Xbox Series X/S en Nintendo Switch. Ben jij van plan om met Ted Lasso een gooi te doen naar het kampioenschap?

BRON EA Sports

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?