FIFA 23

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 30 september 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score -

Trailer: FIFA 23 trailer toont meest gedetailleerde FIFA ooit

Nu in veel van de competities de start van het nieuwe seizoen is ingeluid, is het ook tijd om te kijken naar FIFA 23. Electronic Arts heeft een nieuwe trailer vrijgegeven waarbij wordt gekeken naar een aantal verbeteringen.

FIFA 23 wordt in veel opzichten de meest gedetailleerde FIFA ooit. Eerder kregen we al gameplaydetails van de nieuwe FIFA te zien en werd de career mode van FIFA 23 onder de loep genomen. In een nieuwe trailer tonen een aantal van de ontwikkelaars de verbeteringen ten opzichte van de voorgaande edities. Zo is te zien dat de grasmat meer tot leven is gebracht, evenals het publiek. Ook zijn er weer nieuwe juichanimaties toegevoegd, is er gewerkt aan de schaduwen en beweegt het net realistischer mee als je een doelpunt scoort. Overigens is de kans zeer groot dat dit de meest realistische FIFA allertijden wordt, aangezien FIFA vanaf volgend jaar officieel EA SPORTS Football Club gaat heten. Hieronder zie je welke details er allemaal nog meer zijn toegevoegd in FIFA 23.

FIFA 23 verschijnt op 30 september voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

BRON Electronic Arts

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?