Trailer: Tekken 8 introduceert nieuwe game mechanics

Geplaatst: 6 februari 2023 08:50

Bandai Namco heeft een 37 minuten durende trailer online gegooid voor Tekken 8. In deze trailer krijgen we een uitgebreide uitleg van de nieuwe game mechanics.

De nieuwe trailer laat het nieuwe Rage-systeem, de Recovery-meter, het Heat-systeem en de besturingsstijlen zien die we in Tekken 8 kunnen verwachten. Het Rage-systeem is redelijk simpel, spelers kunnen hiermee sterkere versies van aanvallen doen. Daarnaast introduceert de game een nieuwe herstelbare meter, hiermee kunnen spelers HP terugkrijgen die ze verloren zijn. De gezondheidsmeter herstelt zich echter niet automatisch, want spelers zullen nu de tegenstander moeten raken of succesvol aanvallen tegenhouden om de meter weer te vullen. Ten slotte wordt de gameplay aangevuld met het nieuwe Heat-systeem. Dit is in principe een tijdelijke staat die spelers de mogelijkheid geeft om sterkere aanvallen uit te voeren. Naast de nieuwe game mechanics bevestigde de ontwikkelaar ook de terugkeer van het personage Nina Williams.

Tekken 8 heeft nog geen releasedatum, maar gaat uitkomen voor de pc, Xbox Series X/S en de PS5.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tekken 8

Series

Tekken

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

26 januari 2024

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord