Trailer: The Last of Us Part 2 releasedatum bekendgemaakt

Geplaatst: 24 september 2019 23:00
Aangepast: 24 september 2019 23:10
-

De releasedatum voor The Last of Us Part 2 is onthuld. Dit werd bekendgemaakt tijdens de State of Play livestream middels de onderstaande trailer.

In de trailer zien we Ellie in haar alledaagse leven, totdat ze in contact komt met een groep bandieten. Deze bandieten zullen echter niet de enige vijanden in de game zijn. Zo keren ook de monsters uit de eerste game terug. Gelukkig zijn er ook nog vriendelijke gezichten te zien. Tommy en Joel verschijnen beide in de trailer, maar wat voor rol deze personages gaan spelen is tot nu toe nog onduidelijk. In de trailer zien we ook wat van de combat en de verschillende wapens die Ellie gebruikt.

The Last of Us Part 2 is verkrijgbaar voor PlayStation 4 vanaf 21 februari 2020.

Bron: YouTube
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Last of Us Part 2

Ontwikkelaar:

Naughty Dog

Uitgever:

Sony Interactive Entertainment

Release:

19 juni 2020

Beste game van 2020

PlayStation 4, PlayStation 5

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord