The Last of Us Part 2

  • Ontwikkelaar Naughty Dog
  • Eerste releasedatum 19 juni 2020
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre Actie , Avonturen , Horror
  • Gameliner score

Trailer: The Last of Us Part 2 releasedatum bekendgemaakt

De releasedatum voor The Last of Us Part 2 is onthuld. Dit werd bekendgemaakt tijdens de State of Play livestream middels de onderstaande trailer.

In de trailer zien we Ellie in haar alledaagse leven, totdat ze in contact komt met een groep bandieten. Deze bandieten zullen echter niet de enige vijanden in de game zijn. Zo keren ook de monsters uit de eerste game terug. Gelukkig zijn er ook nog vriendelijke gezichten te zien. Tommy en Joel verschijnen beide in de trailer, maar wat voor rol deze personages gaan spelen is tot nu toe nog onduidelijk. In de trailer zien we ook wat van de combat en de verschillende wapens die Ellie gebruikt.

The Last of Us Part 2 is verkrijgbaar voor PlayStation 4 vanaf 21 februari 2020.

BRON YouTube

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?