Trailer: The Last of Us Part I remake officieel onthuld

Geplaatst: 9 juni 2022 22:10
Aangepast: 9 juni 2022 22:10

The Last of Us wordt wederom voor de nieuwe PlayStation console uitgebracht. The Last of us Part I remake is nu officieel onthuld.

Er waren al eerder geruchten dat er een remake van The Last of Us in ontwikkeling was. Aan het einde van de Summer Game showcase vandaag verschenen Troy Baker en Ashley Johnson in beeld om te praten over de remake van The Last of Us Part I. Joel en Ellie hebben namelijk een kleine make-over ondergaan voor de remake. Nadat de game uitkwam in 2013 voor de PlayStation 3 kreeg The Last of Us een jaar later al een remaster voor de PlayStation 4. Dit keer gaat het echter over een remake en is The Last of Us Part I helemaal opnieuw vormgegeven voor de PlayStation 5. De graphics zijn dan ook veranderd en spelers kunnen nu genieten van de Adaptive triggers van de DualSense controller. Deze versie van de game is trouwens ook in ontwikkeling voor de pc.

The Last of us Part 1 remake verschijnt op 2 september voor de PlayStation 5. De game is ook in ontwikkeling voor de pc, maar die releasedatum is nog niet gegeven.

Bron: Summer Game Fest

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Last of Us Part 1

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasedatum

2 september 2022

Ontwikkelaar

Naughty Dog

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord