The Last of Us Part 1

  • Ontwikkelaar Naughty Dog
  • Eerste releasedatum 2 september 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen , Horror , Survival
  • Gameliner score

Trailer: The Last of Us Part I remake officieel onthuld

The Last of Us wordt wederom voor de nieuwe PlayStation console uitgebracht. The Last of us Part I remake is nu officieel onthuld.

Er waren al eerder geruchten dat er een remake van The Last of Us in ontwikkeling was. Aan het einde van de Summer Game showcase vandaag verschenen Troy Baker en Ashley Johnson in beeld om te praten over de remake van The Last of Us Part I. Joel en Ellie hebben namelijk een kleine make-over ondergaan voor de remake. Nadat de game uitkwam in 2013 voor de PlayStation 3 kreeg The Last of Us een jaar later al een remaster voor de PlayStation 4. Dit keer gaat het echter over een remake en is The Last of Us Part I helemaal opnieuw vormgegeven voor de PlayStation 5. De graphics zijn dan ook veranderd en spelers kunnen nu genieten van de Adaptive triggers van de DualSense controller. Deze versie van de game is trouwens ook in ontwikkeling voor de pc.

The Last of us Part 1 remake verschijnt op 2 september voor de PlayStation 5. De game is ook in ontwikkeling voor de pc, maar die releasedatum is nog niet gegeven.

BRON Summer Game Fest

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?