Trailer: The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Super Mario Odyssey in VR te spelen

Geplaatst:

Virtual reality is iets waar steeds meer games gebruik van maken. The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Super Mario Odyssey zijn straks ook in VR te spelen.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Super Mario Odyssey zijn twee grote hits op de Nintendo Switch. Deze twee bekende games zijn straks ook in VR te spelen. Dit is mogelijk met de nieuwste Toy-Con voor de Nintendo Labo, die volgende week verschijnt. De Nintendo Labo VR kit stelt spelers in staat om met karton een VR-bril te bouwen. Deze kun je straks gebruiken om de twee bekende Switch-games in virtual reality te spelen. In Super Mario Odyssey krijg je daarnaast ook nog drie nieuwe missies die je kunt spelen en wat extra content in Cap, Seaside en Luncheon Kingdom. The Legend of Zelda: Breath of the Wild is volledig in VR te spelen, door middel van een optie die je aan en uit kunt zetten.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Super Mario Odyssey zijn momenteel te spelen op de Nintendo Switch. Deze beide games worden vanaf 26 april voorzien van een gratis update waarmee je de games in VR kunt spelen met de Nintendo Labo VR kit die op 12 april verschijnt.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Wii U, Nintendo Switch

Releasedatum

3 maart 2017

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Beste game van 2017

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord