Trailer: The Outlast Trials komt naar consoles

Geplaatst:

Hopelijk schrik je niet snel, want er is een nieuwe trailer verschenen van The Outlast Trials gedurende The Game Awards! Het bloed vliegt in het rond, terwijl bekende YouTubers zich kapot schrikken. En dat om aan te kondigen dat The Outlast Trials naar de consoles komt.

The Outlast Trials zit in de Early Access en krijgt daardoor regelmatig content updates. Als je het wel ziet zitten om de gruwelijke therapiesessies alleen of samen met vrienden te doorlopen dan is er goed nieuws. The Outlast Trials komt volgend jaar naar de consoles. Het gaat om de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series. Doordat de game cross-play gaat ondersteunen, kun je eenvoudig met je vrienden de traumatische ervaring aangaan. De ontwikkelaars laten weten dat cross-progressie niet aanwezig is. Wil je overstappen naar een console dan zul je de game opnieuw moeten doorlopen. Dat The Outlast Trials naar consoles komt, betekent ook dat ze de Early Access officieel gaan verlaten.

The Outlast Trials is nu beschikbaar in Early Access op de pc. De 1.0 update gaat live op 5 maart en dat is ook de datum waarop de game beschikbaar wordt gesteld voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: The Game Awards

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Outlast Trials

Series

Outlast

Uitgever

Red Barrels

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

18 mei 2023

Ontwikkelaar

Red Barrels

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord