Yakuza Kiwami 2

  • Ontwikkelaar SEGA
  • Eerste releasedatum 28 augustus 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Trailer Yakuza Kiwami 2 toont Kaoru Sayama

Nog een maandje en dan kunnen we aan de slag met Yakuza Kiwami 2. Hoogste tijd dus om opnieuw kennis te maken met een moordwijf die de fans vast en zeker bekend voorkomt: Kaoru Sayama.

Volledig gehuld in de nieuwe graphics natuurlijk, deze dame. Daardoor ziet ze er ook beter uit dan ooit en kan ze weer volop de strijd ingaan. Hoe ze er nu uitziet, check je in de video hieronder. Daarin staat de relatie tussen haar en Kazuma Kiryu, de protagonist, centraal.

Yakuza Kiwami 2 verschijnt op 28 augustus, exclusief voor de PlayStation 4.

BRON SEGA

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?