Trailer: Ubisoft toont Far Cry: New Dawn

Geplaatst:

Ook Ubisoft was aanwezig op de Game Awards en kwam met een vervolg op Far Cry 5 in de vorm van Far Cry New Dawn. Dit vervolg speelt zich af in hetzelfde Hope County, maar lijkt er absoluut niet op. De wereld is namelijk helemaal naar de gallemiezen.

Far Cry New Dawn bevat een geheel nieuw verhaal en een geheel nieuwe setting. We bevinden ons namelijk in een post-apocalyptisch Amerika. Zeventien jaar na een nucleaire ramp weet de mensheid weer op te krabbelen. Helaas is de mensheid na een gigantische ramp nou niet de meest vriendelijke diersoort op Aarde. Je krijgt direct te maken met de Highwaymen bende. Deze bende wordt aangestuurd door The Twins, Mickey en Lou. Een tweeling die opgroeit zonder regels kan natuurlijk niets goeds betekenen!

Far Cry New Dawn is vanaf 15 februari 2019 beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. De game is stand-alone en is voor zo'n 45 euro aan te schaffen.

Bron: Ubisoft
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Far Cry New Dawn

Series

Far Cry

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 februari 2019

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord