Trailer: Update en swingende Halloween-trailer voor Arizona Sunshine

Geplaatst:
Aangepast: 30 oktober 2020 12:45

Het is nu bijna Halloween en dat mag natuurlijk uitgebreid worden gevierd. Vertigo Games doet dat met een swingende Halloween-trailer.

Arizona Sunshine is gemaakt en gepubliceerd door de Nederlandse studio Vertigo Games en is in 2016 gelanceerd voor de Oculus Quest. Deze maand heeft de vr-game een grote update gekregen en zijn er nóg lelijkere zombies te vinden. Daarnaast zijn omgevingen nu kapot te schieten en zijn er algehele visuele verbeteringen in de game aangebracht. Om dit te vieren én natuurlijk omdat Halloween inmiddels voor de deur staat, heeft Vertigo Games een korte, maar zeer swingende trailer vrijgegeven voor Arizona Sunshine. De opzwepende muziek komt van Disney's Spooky Scary Skeletons, ken je die nog?

Arizona Sunshine is momenteel speelbaar in virtual reality voor de Oculus Quest.

Bron: Vertigo Games
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Arizona Sunshine

Series

-

Uitgever

Vertigo Games

Reviewscore

-

Platforms

VR

Releasedatum

6 december 2016

Ontwikkelaar

Vertigo Games B.V

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord