Trailer: Vampire Survivors krijgt Among Us DLC

Geplaatst:

Vampire Survivors en Among Us zijn twee games die je waarschijnlijk niet zo gauw in dezelfde zin zult benoemen. Voor alles is echter een eerste keer, want Vampire Survivors krijgt namelijk Among Us DLC.

Het is nog maar een dag geleden dat de nieuwe content genaamd Adventures naar Vampire Survivors is gekomen, maar we kunnen ons alweer klaarmaken voor nog wat nieuws. Gisteren werd middels een spectaculaire geanimeerde trailer namelijk onthuld dat er een nieuwe DLC gepland staat voor Vampire Survivors. Deze volgende DLC heet Emergency Meeting en is een crossover met de populaire multiplayer partygame Among Us. In de trailer zien we een animatie waarin de bekende Vampire Survivors-personages Gennaro Belpaese, Pugnala Provola en Sir Ambrojoe het opnemen tegen The Directer. Wanneer hij verdwijnt, zien we een doodskist openbarsten, waar een aantal Among Us-personages uit springen. Vervolgens zien we dat de basis waar de personages zich in bevinden, wordt aangevallen door verschillende buitenaardse wezens en moeten de Vampire Survivors en Among Us-helden samenwerken om zich er een weg uit te vechten. Vervolgens zien we een klein voorproefje van de gameplay, waarbij we kunnen zien dat je straks dus als een Among Us-personage kunt spelen in Vampire Survivors. De DLC bevat 9 nieuwe personages, 15 wapens, 1 Stage, 20 in-game unlocks en een Adventure.

Vampire Survivors: Emergency Meeting DLC verschijnt 18 december en kost €2,49.

Bron: Poncle
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Vampire Survivors

Series

-

Uitgever

poncle

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

20 oktober 2022

Ontwikkelaar

poncle

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord