Trailer: Vampire Survivors onderweg naar Nintendo Switch

Geplaatst:

Een indiegame die we maar al te goed kennen viel binnen tijdens de Nintendo Direct. Vampire Survivors komt naar de Switch en ontvangt couch co-op.

Via twee trailers kunnen we ons voorbereiden op wat ons te wachten staan. In Vampire Survivors ben je vrij letterlijk de 'bullet hell', maar ditmaal kun je het samen met je vrienden doen. Enig, toch? Het is wel belangrijk om te weten dat het gaat om couch co-op, geen online co-op. Je kunt in totaal met vier spelers de hordes aan monsters een lesje leren. Daarnaast komt Vampire Survivors naar de Nintendo Switch. Inclusief de twee uitbreidingen - Legacy of the Moonspell en Tides of the Foscari - worden verkrijgbaar gesteld. De Nintendo Switch-versie loopt dus compleet gelijk met de andere versies van Vampire Survivors. Zitten er ditmaal wel vampieren in de game? Daar durft ontwikkelaar poncle nog geen antwoord op te geven.

Vampire Survivors is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en mobiele apparaten. De co-op update en Nintendo Switch release verschijnen allebei op 17 augustus.

Bron: Nintendo Direct
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Vampire Survivors

Series

-

Uitgever

poncle

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

20 oktober 2022

Ontwikkelaar

poncle

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord