Trailer: Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 gameplay onthuld

Geplaatst:

The Chinese Room liet onlangs meer gameplay zien van Vampire Masquerade: Bloodlines 2. Daarnaast is er nog een gameplaytrailer online gekomen met bijna drie minuten aan gameplay.

Zowel de video waarin de community manager en de creative director van de studio de game spelen als de gameplay trailer geven een duidelijk voorproefje van het verhaal, de stealth, de combat en de verkenning in de game. Zowel in de video als in de trailer is te zien dat de gameplay nog lang niet perfect is, dus het is even afwachten hoe de fans erop gaan reageren. Aan de andere kant zullen fans blij zijn dat ze een update krijgen over de status van de game. Nadat de studio die in eerste instantie aan de game zou werken het project verliet, werden er immers weinig updates gedeeld over de voortgang. Sindsdien werd Vampire Masquerade: Bloodlines 2 meerdere keren uitgesteld. Er is nog geen releasewindow of releasedatum bekend, maar de nieuwe trailers geven fans weer hoop. De ontwikkeling van Vampire Masquerade: Bloodlines 2 gaat niet zonder slag of stoot. Uitgever Paradox Interactive kocht de IP in 2015, maar schrapte zijn eerste poging tot een nieuwe Vampire Masquerade-game.

Er is nog geen releasewindow of releasedatum bekend voor Vampire Masquerade: Bloodlines 2.

Bron: YouTube World of Darkness

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Series

-

Uitgever

Paradox Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

Q4 2024

Ontwikkelaar

The Chinese Room

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord