Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 uitgesteld

Geplaatst:
Aangepast: 23 februari 2021 15:38

Paradox Interactive laat in een jaarrapport weten dan Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 niet meer in 2021 uitkomt. Daarnaast is ook ontwikkelaar Hardsuit Labs vervangen door een andere ontwikkelaar.

Het is een titel die al een lange tijd wordt geplaagd door tegenslagen. Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 is al meerdere keren uitgesteld en ook zijn de hoofdschrijver en de senior narrative designer van Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 opgestapt. Nu laat Paradox Interactive weten dat Hardsuit Labs helemaal van de game is gehaald en een samenwerking is gestart met een andere ontwikkelaar om de game af te maken. Welke studio dit is, wordt niet genoemd in het rapport. Volgens het rapport was het een moeilijke beslissing en is de pandemie de oorzaak van deze verandering. Paradox Interactive bedankt Hardsuit Labs in een tweet voor het werk dat ze hebben gedaan voor Bloodlines 2. Wat deze verandering verder betekent voor de game is onbekend, maar de ontwikkeling gaat door. Paradox Interactive heeft ook alle pre-orders stilgelegd omdat het nog niet bekend is wanneer de game uitkomt.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 verschijnt ooit (maar in ieder geval dus niet in 2021) voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X.

Bron: Paradox Interactive
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Series

-

Uitgever

Paradox Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

Q4 2024

Ontwikkelaar

The Chinese Room

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord