Toki Tori

  • Eerste releasedatum 2 augustus 2012
  • Platformen PlayStation 3 , Nintendo 3DS
  • Gameliner score

Trailer van Toki Tori om je vast lekker te maken

Aankomende dinsdag kunnen Wii bezitters van een nieuw kanaal gebruik maken om games te downloaden:

Vanaf 20 mei zal er een hele groep splinternieuwe, creatieve spellen beschikbaar komen via Nintendo's nieuwe downloadservice: WiiWare. Deze spellen zijn gemaakt door ontwikkelaars uit heel Europa en de rest van de wereld.

Bron: Nintendo

De Nederlandse ontwikkelaar Two Tribes uit Harderwijk is één van die ontwikkelaars die een eigen game op WiiWare gaat uitbrengen. Het gaat hierbij om Toki Tori, het vrolijke kippetje op puzzelavontuur.

Een trailer van de gameplay kun je hier vinden: Toki Tori gameplay trailer

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?