Trailer: Verrassing! Catherine Classic is nu beschikbaar op pc

Geplaatst:
Aangepast: 1 september 2019 23:40

Als een donderslag bij heldere hemel is daar plots Catherine Classic voor de pc. De afgelopen periode werd er door SEGA al een aantal keer naar gehint, maar nu is het dan echt zo ver.

Catherine kwam al in 2011 uit voor de PlayStation 3 en Xbox 360 en heeft nu eindelijk haar weg gevonden naar de pc. De game is zonder concrete vooraankondiging vandaag op Steam verschenen. De puzzle-game is even bizar als geliefd en kreeg al sinds de release veel positieve kritieken. Catherine Classic is een game waar ze bij Facebook rode oortjes en blozende wangen van zouden krijgen, zo is ook al een beetje te zien in onderstaande trailer.

Catherine Classic is vanaf nu beschikbaar voor pc. Tijdelijk is er gratis extra content beschikbaar als je de game aanschaft, zoals diverse avatars en wallpapers.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Catherine

Series

-

Uitgever

Deep Silver

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

10 februari 2012

Ontwikkelaar

Atlus

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord