Catherine

  • Ontwikkelaar Atlus
  • Eerste releasedatum 10 februari 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Trailer: Verrassing! Catherine Classic is nu beschikbaar op pc

Als een donderslag bij heldere hemel is daar plots Catherine Classic voor de pc. De afgelopen periode werd er door SEGA al een aantal keer naar gehint, maar nu is het dan echt zo ver.

Catherine kwam al in 2011 uit voor de PlayStation 3 en Xbox 360 en heeft nu eindelijk haar weg gevonden naar de pc. De game is zonder concrete vooraankondiging vandaag op Steam verschenen. De puzzle-game is even bizar als geliefd en kreeg al sinds de release veel positieve kritieken. Catherine Classic is een game waar ze bij Facebook rode oortjes en blozende wangen van zouden krijgen, zo is ook al een beetje te zien in onderstaande trailer.

Catherine Classic is vanaf nu beschikbaar voor pc. Tijdelijk is er gratis extra content beschikbaar als je de game aanschaft, zoals diverse avatars en wallpapers.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?