Catherine

  • Ontwikkelaar Atlus
  • Eerste releasedatum 10 februari 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Catherine krijgt ook speciale editie voor Europa

Dames, heren en Peter opgelet! De Europese uitgever Deep Silver heeft zojuist bevestigd dat er ook een speciale editie van Catherine zal komen voor Europa.

De speciale editie zal de naam Stray Sheep Edition meekrijgen en bevat alles wat de Amerikaanse Deluxe Edition ook bevatte. De herenslip voor Peter zit er dus ook bij, de kussensloop, een t-shirt met een bijna lege levensmeter erop, een pizzadoos en nog veel meer toffe dingen.

onbekend

  • An exclusive T-Shirt that is a replica of the Rave-T-Shirt that Vincent wears in the game
  • Two Stray Sheep bar-themed coasters
  • A seductive Catherine poster that is exclusively available in this deluxe edition
  • A pizza delivery box from the Stray Sheep Bar that serves as the packaging for all the extra items found in the European deluxe edition

Catherine is een erotische puzzelgame met RPG-elementen. Je kunt de game vergelijken met Heavy Rain, alleen dan iets pikanter. De game wordt ontwikkeld door Atlus en onder de vlag van Deep Silver uitgegeven. De game staat voor februari gepland. Hoeveel de Stray Sheep Edition zal gaan kosten is nog niet bekendgemaakt.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?