Catherine

  • Ontwikkelaar Atlus
  • Eerste releasedatum 10 februari 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Catherine komt 10 februari naar Europa

Dat uitgever Deep Silver met Catherine in februari zou komen dat was wal even bekend, maar nu heeft de uitgever ook de exacte releasedatum bekendgemaakt.

Catherine moet namelijk 10 februari verschijnen voor de PlayStation 3 en de Xbox 360. Onlangs heeft de uitgever laten weten dat er ook een speciale editie van de game naar Europa zal komen. Deze komt dus ook op 10 februari volgend jaar.

De game is al een tijdje uit in Japan en doet het boven verwachting goed. De game is namelijk al een half miljoen keer over de toonbank gevlogen. De game scoort namelijk een gemiddelde score van 80 op Metacritic.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?