Catherine

  • Ontwikkelaar Atlus
  • Eerste releasedatum 10 februari 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Catherine komt in februari naar Europa

Na het succes van Dead Island voor uitgever Deep Silver komen ze binnenkort wederom met een mogelijke nieuwe kaskraker, namelijk Catherine. De uitgever heeft zojuist laten weten dat de game in februari volgend jaar moet verschijnen voor Europa.

De uitgever heeft verder laten weten dat Chaterine een dubbelzijdige packshot zal krijgen. De packshots zullen gesierd worden door Catherine en Katherine in pikante outfits. Nou dat laatste heeft de uitgever niet bevestigd, maar dat hoop ik dan maar als man.

Catherine: is een erotische puzzelgame met RPG-elementen, ala Heavy Rain. De game wordt ontwikkeld door Atlus, onder meer bekend van de Persona-serie. We kunnen dus volgend jaar eindelijk los met (of op) Catherine.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?