Trailer: Vier Halloween in Two Point Campus

Geplaatst:
Aangepast: 20 oktober 2022 21:22

Oktober wordt jaarlijks niet voor niets omgetoverd tot spooktober, want het is de maand van Halloween. Reden genoeg om dit ook naar Two Point Campus te brengen in een nieuwe update.

Maak je klaar om te griezelen in Two Point Campus. Middels een speciale trailer in Halloween-thema is een nieuwe update voor de game aangekondigd. In Two Point Campus heb jij de leiding over je eigen - ja je raadt het al - campus. Je moet ervoor zorgen dat je de beste universiteit neerzet met alle faciliteiten eromheen. Door de nieuwe update kun je daar een Halloween-twist aan geven. Je kunt het zo gek niet bedenken of is beschikbaar met de update. Pompoenen, mummy's, spoken, heksen en nog meer pompoenen, het kan allemaal niet op.

De Two Point Campus Halloween update brengt nieuwe voorwerpen, nieuwe kostuums, een gloednieuwe Challenge Mode em nog veel meer naar de game. Hieronder kun je in de trailer alle nieuwe dingen zien die de update met zich meebrengt.

De Halloween update is vanaf nu beschikbaar in Two Point Campus.

Bron: Two Point Studios
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Two Point Campus

Series

-

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

9 augustus 2022

Ontwikkelaar

Two Point Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord