Two Point Campus

  • Ontwikkelaar Two Point Studios
  • Eerste releasedatum 9 augustus 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score -

Trailer: Two Point Campus heeft releasedatum

Two Point Campus heeft eindelijk een releasedatum. We kunnen in mei met de game aan de slag.

Afgelopen zomer werd Two Point Campus aangekondigd. Deze game, van de makers van Two Point Hospital, is een managementgame waarbij je je eigen schoolcampus moet bouwen en managen. Tijdens de aankondiging werd alleen aangegeven dat de release voor dit jaar gepland staat, maar een exacte releasedatum bleef nog uit. Two Point Studios heeft vandaag echter bekendgemaakt dat de game in mei uitkomt op alle platformen. Dat niet alleen, Two Point Campus komt op diezelfde datum ook direct beschikbaar op de Xbox Game Pass. De game is nu ook alvast vooruit te bestellen.

Two Point Campus verschijnt 17 mei op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en Nintendo Switch.

BRON Two Point Studios

Over auteur ClaudiaTjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?