Trailer: Two Point Campus DLC Space Academy aangekondigd

Geplaatst:

De eerste grote uitbreiding voor Two Point Campus is een feit. Two Point Studios heeft met een trailer de DLC Space Academy aan het grote publiek getoond.

Sinds de release van Two Point Campus zijn er al wel wat kleine updates voorbij gekomen. Zo werd eind oktober Halloween in Two Point Campus geÏntroduceerd. Ondanks dat de game pas in augstus is uitgekomen, staat de eerste grote uitbreiding al op de planning. Wat zeg ik? Die verschijnt zelfs binnenkort al. Over iets meer dan een week kun je aan de slag met Space Academy, een uitbreiding die - je verwacht het niet - een ruimte thema naar de game brengt. Verwacht een aantal nieuwe elementen zoals nieuwe locaties, nieuwe cursussen en nieuwe studenten.

Space Academy is vanaf 6 december te koop voor Two Point Campus.

Bron: Two Point Studios
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Two Point Campus

Series

-

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

9 augustus 2022

Ontwikkelaar

Two Point Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord