Two Point Campus

  • Ontwikkelaar Two Point Studios
  • Eerste releasedatum 9 augustus 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Video: Two Point Campus uitgesteld naar de zomer

Two Point Campus is uitgesteld naar de zomer. We moeten dus nog iets langer wachten voordat we met de game aan de slag kunnen.

De releasedatum van Two Point Campus werd eerder dit jaar aangekondigd. Op 17 mei zouden fans eigenlijk al kunnen beginnen met de bouw van hun eigen universiteit. Die datum gaat het team niet meer halen, zo werd vandaag bekendgemaakt. De releasedatum wordt verschoven naar de zomer. In de video waarin het uitstel wordt aangekondigd, bespreken de ontwikkelaars van de game hun visie voor Two Point Campus. Het team geeft aan geleerd te hebben van de feedback van de fans van games zoals Two Point Hospital. Ook toegankelijkheid was belangrijk voor dit nieuwe deel. Tevens zijn er wat nieuwe beelden in de video te bespeuren. Je kunt de video hieronder in zijn volledigheid bekijken.

De nieuwe releasedatum van Two Point Campus is 9 augustus 2022. Kun je écht niet wachten op de game? Bekijk dan nog zeker een eerdere trailer van Two Point Campus. Zo ben je toch weer een minuutje dichterbij de nieuwe releasedatum.

BRON Two Point Studios

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?