Video: Two Point Campus uitgesteld naar de zomer

Geplaatst: 6 april 2022 17:35
Aangepast: 10 april 2022 16:24
-

Two Point Campus is uitgesteld naar de zomer. We moeten dus nog iets langer wachten voordat we met de game aan de slag kunnen.

De releasedatum van Two Point Campus werd eerder dit jaar aangekondigd. Op 17 mei zouden fans eigenlijk al kunnen beginnen met de bouw van hun eigen universiteit. Die datum gaat het team niet meer halen, zo werd vandaag bekendgemaakt. De releasedatum wordt verschoven naar de zomer. In de video waarin het uitstel wordt aangekondigd, bespreken de ontwikkelaars van de game hun visie voor Two Point Campus. Het team geeft aan geleerd te hebben van de feedback van de fans van games zoals Two Point Hospital. Ook toegankelijkheid was belangrijk voor dit nieuwe deel. Tevens zijn er wat nieuwe beelden in de video te bespeuren. Je kunt de video hieronder in zijn volledigheid bekijken.

De nieuwe releasedatum van Two Point Campus is 9 augustus 2022. Kun je écht niet wachten op de game? Bekijk dan nog zeker een eerdere trailer van Two Point Campus. Zo ben je toch weer een minuutje dichterbij de nieuwe releasedatum.

Bron: Two Point Studios

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Two Point Campus

Ontwikkelaar:

Two Point Studios

Uitgever:

SEGA

Release:

9 augustus 2022

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord