Trailer: Medical School DLC voor Two Point Campus onthuld

Geplaatst:

De derde uitbreiding voor Two Point Campus is onthuld. Dit keer draait het niet om raketten of geesten, maar juist om dokters en verpleegkundigen. De Medical School DLC zorgt ervoor dat de studenten geneeskunde kunnen studeren.

In de review van Two Point Campus kun je lezen dat deze game helemaal niet gebaseerd is op de werkelijkheid. Er zijn verschillende bizarre opleidingen te vinden. Daar komt nu verandering in, want geneeskunde wordt toegevoegd met de Medical School DLC. Nu weet je ook direct waar de dokters en verpleegsters uit Two Point Hospital opgeleid zijn. In de trailer zijn dan ook bekende ziektes en machines te zien. De uitbreiding gaat drie nieuwe universiteiten brengen, twee cursussen met zes behandelingskamers, zestig items en natuurlijk ziektes en de daarbij behorende spoedgevallen. Wil je meer weten over Two Point Campus, dan kun je ons interview over Two Point Campus, met artdirector Mark Smart en director Lewis Brundish lezen.

Two Point Campus is beschikbaar voor de pc, Nintendo Switch, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. De Medical School uitbreiding verschijnt op 17 augustus.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Two Point Campus

Series

-

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

9 augustus 2022

Ontwikkelaar

Two Point Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord