Warframe

  • Ontwikkelaar Digital Extremes
  • Eerste releasedatum 25 maart 2013
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Trailer: Warframe DLC The Duviri Paradox geteased tijdens SGF

Warframe is still going strong. Zo blijkt maar weer tijdens Summer Game Fest waar een nieuwe teaser is getoond van de aankomende uitbreiding The Duviri Paradox van Warframe.

Een korte teaser geeft alvast een inkijkje in wat we kunnen verwachten van The Duviri Paradox, een nieuwe uitbreiding voor Warframe. Oke, onderstaande trailer geeft misschien nog niet al te veel weg, maar binnenkort trakteert uitgever Digital Extremes ons op meer informatie rondom de nieuwe DLC. Tijdens Tennocon worden namelijk nieuwe beelden van Warframe getoond. Als je daar live bij aanwezig bent kun je ook nog een aantal toffe goodies scoren. Als je de stream op Twitch bijwoont dan ontvang je de Titania Prime, de Crescent Night bundel en de Stranger's Hood. En dat allemaal alleen maar in ruil voor je aanwezigheid.

De Tennocon livestream is te bekijken op 16 juli om 23:00 uur. Tijdens die stream komt dus ook Warframe en diens uitbreiding The Duviri Paradox voorbij.

BRON Summer Game Fest

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?