Trailer: Warhammer 40,000: Darktide trailer toont schrijver

Geplaatst: 3 juni 2021 20:30

Er wordt meer verteld over het verhaal van Warhammer 40,000: Darktide. Vooral Warhammer-novelschrijver Dan Abnett is aan het woord.

Dan Abnett is een welbekende naam binnen de Warhammer-wereld. Hij schreef meerdere novels en heeft in de trailer zijn visie gedeeld voor de nieuwe game van Fatshark. Warhammer 40,000: Darktide krijgt een zeer menselijk verhaal, want volgens Abnett zijn de mensen de interessantste personages in de grauwe wereld van Warhammer 40,000. Naast de visie die de schrijver deelt, zien we ook wat meer gameplay footage, nieuwe concept art en een eerste blik over de wapens en hub-wereld. Bekijk hier de gameplay trailer van Warhammer 40,000: Darktide.

Warhammer 40,000: Darktide is beschikbaar in 2021 voor de pc en Xbox Series.

Bron: Warhammer Skulls
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warhammer 40,000: Darktide

Series

Warhammer

Uitgever

Fatshark

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

30 november 2022

Ontwikkelaar

Fatshark

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord