Trailer: Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin aangekondigd

Geplaatst:

Frontier Developments laat wederom van zich horen. Na het succesvolle avontuur met Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters zetten ze de franchise wederom in met Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin.

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin is een strategiegame, waarin spelers aan de slag kunnen met vier unieke facties. De singleplayer campaign belooft een verknipt verhaal voor te schotelen. In deze campaign worden spelers aan het werk gezet - de Realm of Beasts moet namelijk getemd worden. Wanneer je bekend bent geraakt met jouw leger en genoeg zelfvertrouwen hebt opgebouwd, dan kan je menig commandant uitdagen in bloedstollende PvP-gevechten. Frontier geeft aan dat er binnenkort een bèta georganiseerd wordt, mocht je interesse hebben om Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin aan de tand te voelen.

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin is in ontwikkeling voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Warhammer Skulls
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin

Series

Warhammer

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

17 november 2023

Ontwikkelaar

Frontier Developments

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord