Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin

  • Ontwikkelaar Frontier Developments
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin aangekondigd

Frontier Developments laat wederom van zich horen. Na het succesvolle avontuur met Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters zetten ze de franchise wederom in met Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin.

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin is een strategiegame, waarin spelers aan de slag kunnen met vier unieke facties. De singleplayer campaign belooft een verknipt verhaal voor te schotelen. In deze campaign worden spelers aan het werk gezet - de Realm of Beasts moet namelijk getemd worden. Wanneer je bekend bent geraakt met jouw leger en genoeg zelfvertrouwen hebt opgebouwd, dan kan je menig commandant uitdagen in bloedstollende PvP-gevechten. Frontier geeft aan dat er binnenkort een bèta georganiseerd wordt, mocht je interesse hebben om Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin aan de tand te voelen.

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin is in ontwikkeling voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

BRON Warhammer Skulls

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?