Trailer: Releasedatum Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin onthuld

Geplaatst:

Heb je sinds de aankondiging van Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin zin gekregen in de game? Dan heb ik goed nieuws voor je. De releasedatum van Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin is met een trailer onthuld! Precies, we mogen ook smullen van een nieuwe trailer.

Mochten er nog enige twijfels bestaan over het verhaal van de game, dan worden die met de trailer weggewerkt. We krijgen er namelijk een stukje van te zien. Een groep denkt een van de steden van de Age of Myth te hebben gevonden. Verrassing! Dat is niet aan de orde. Een lading aan geesten, he Nighthaunts, weet de groep te omsingelen en die zul je dan ook moeten bevechten in de game. Je kunt kiezen uit vier fracties, waaronder de Orruk Kruleboyz in Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin. Naast de campagne zit er ook een Conquest Modus in de game. Hierin moet je verschillende uitdagingen voltooien op een grote map.

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin verschijnt op 17 november voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: Frontier Developments

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin

Series

Warhammer

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

17 november 2023

Ontwikkelaar

Frontier Developments

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord