Trailer: Nieuwe Warhammer trailer laat Orruk Kruleboyz zien

Geplaatst:
Aangepast: 20 juli 2023 09:55

Een nieuwe Faction Focus trailer van Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin laat zien hoe de Orruk Kruleboyz te werk gaan. En hoe achterbaks en stiekem ze kunnen zijn.

De faction bestaat uit moerasbewonende Orruks die die de sluwheid van Mork verkiezen boven de wreedheid van Gork. Ze maken gebruik van tactieken zoals giftige wapens en beesten die ze berijden om vijanden te overvallen in een gevecht. De Kruleboyz in Age of Sigmar worden geleid door een angstaanjagende Killaboss met de veelzeggende naam Dankfear. Ze verkennen het slagveld defensief voordat ze hun vijanden overrompelen met hun wrede gevechtstactieken. In tegenstelling tot de Ironjawz hebben de Orruk Kruleboyz niet veel spierkracht, dus ze moeten vertrouwen op hun stealth om de klus te klaren.

Een releasedatum voor Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin is nog niet bekend. Begin deze maand vond er wel een open bèta plaats voor de game.

Bron: Frontier Developments

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin

Series

Warhammer

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

17 november 2023

Ontwikkelaar

Frontier Developments

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord