Trailer: Warhammer III - Forge of the Chaos Dwarfs komt eraan

Geplaatst:
Aangepast: 14 maart 2023 18:14

Bij de term Chaos Dwarfs denk ik vooral aan mijn mega-chaotische verloofde, maar liefhebbers van het immens populaire Total War: Warhammer III zullen eerder denken aan types als Astragoth Ironhand, Drazhoath the Ashen en Zhatan the Black. Deze doelgroep heeft sinds vandaag officieel wat om naar uit te kijken, want ontwikkelaar Creative Assembly heeft bekendgemaakt dat Forge of the Chaos Dwarfs op 13 april naar Warhammer III komt.

Een heel groot geheim was dit eigenlijk al niet meer. Enkele weken geleden gooide CA er al een niets verhullende teaser uit die bijna niet verkeerd te interpreteren viel. Maar goed, een beetje bevestiging is nooit verkeerd, vooral in deze maatschappij.

Kijk nou, wat een schatjes zijn het toch. Vooral Gorduz Backstabber - de enige echte Hobgoblin Hero met de meest toepasselijke achternaam ooit - is wel echt dé toevoeging waarvoor je Forge of the Chaos Dwarfs in huis moet halen, al zeg ik het zelf.

Dus, waar wacht je nog op? Pre-orderen die handel, wat vanaf nu kan via de digitale store van Total War: Warhammer. Om de deal nog aantrekkelijker te maken geeft uitgever Sega je zelfs tien procent pre-order korting (dus geen €25 maar €22,50), en daar wordt je inner goblin helemaal blij van. Mocht je Total War: Warhammer III helemaal nog niet hebben opgepikt - wat raar zou zijn gezien onze Claudia Warhammer III uitmuntend heeft bevonden in haar review - dan kun je ook die met een fikse korting scoren.

Bron: Total War
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Total War: Warhammer III

Series

Total War

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

17 februari 2022

Ontwikkelaar

Creative Assembly

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord