Trailer: Warhammer: Vermintide 2 Chaos Wastes releasedatum onthuld

Geplaatst: 13 april 2021 16:00
-

Warhammer: Vermintide 2 Chaos Wastes heeft een releasedatum ontvangen. Daarnaast is het ook bekendgemaakt dat het een gratis update wordt, in plaats van een betaalde DLC.

De trailer toont ons het dialoog van heksenjager Victor Saltzpyre. De helden van Vermintide gaan op pad naar de Chaos Wastes. Wat interessant is aan deze update, is dat het een roguelike-element toevoegt aan de gameplay-loop van Warhammer: Vermintide 2. Er zijn vier chaos-goden aanwezig: Khorne, Tzeentch, Nurgle en Slaanesh. Zij zorgen elk ervoor dat de gameplay beïnvloed wordt in de omgevingen waar zij macht vertonen. Via zogenaamde Shrines kun je je personages krachtiger maken. Er komen vijftien nieuwe locaties voor in de Chaos Wastes-update. In de bronvermelding kun je alles lezen over de update, het is namelijk flink wat leesvoer.

Warhammer: Vermintide 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series en PlayStation 4. De Chaos Wastes-update is beschikbaar vanaf 20 april voor de pc en komt later naar consoles.

Bron: Fatshark
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warhammer: Vermintide 2

Ontwikkelaar:

Fatshark

Uitgever:

Fatshark

Release:

8 maart 2018

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord