Warhammer: Vermintide 2

  • Ontwikkelaar Fatshark
  • Eerste releasedatum 8 maart 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Actie , First-Person Shooter , Hack and Slash
  • Gameliner score -

Trailer: Warhammer: Vermintide 2 Chaos Wastes releasedatum onthuld

Warhammer: Vermintide 2 Chaos Wastes heeft een releasedatum ontvangen. Daarnaast is het ook bekendgemaakt dat het een gratis update wordt, in plaats van een betaalde DLC.

De trailer toont ons het dialoog van heksenjager Victor Saltzpyre. De helden van Vermintide gaan op pad naar de Chaos Wastes. Wat interessant is aan deze update, is dat het een roguelike-element toevoegt aan de gameplay-loop van Warhammer: Vermintide 2. Er zijn vier chaos-goden aanwezig: Khorne, Tzeentch, Nurgle en Slaanesh. Zij zorgen elk ervoor dat de gameplay beïnvloed wordt in de omgevingen waar zij macht vertonen. Via zogenaamde Shrines kun je je personages krachtiger maken. Er komen vijftien nieuwe locaties voor in de Chaos Wastes-update. In de bronvermelding kun je alles lezen over de update, het is namelijk flink wat leesvoer.

Warhammer: Vermintide 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series en PlayStation 4. De Chaos Wastes-update is beschikbaar vanaf 20 april voor de pc en komt later naar consoles.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?