Trailer: Warhammer: Vermintide 2 - Trail of Treachery gratis update

Geplaatst: 3 november 2022 21:14
Aangepast: 3 november 2022 21:16
-

Warhammer: Vermintide 2 krijt er binnenkort een gratis update bij. Deze update hate Trail of Treachery en verschijnt zeer binnenkort al.

Het is al even een tijdje geleden dat Warhammer: Vermintide 2 een gratis update heeft gekregen. Warhammer: Vermintide 2 Chaos Wastes is namelijk meer dan een jaar geleden uitgekomen. Nou, hoog tijd voor iets nieuws, dus. Ontwikkelaar Fatshark dacht er precies zo over en heeft met een nieuwe trailer de Warhammer: Vermintide 2 - Trail of Treachery update onthuld. Deze gratis update brengt een nieuw scenario naar de game. De update bezorgt je namelijk een geheel nieuw en koud avontuur die je naar het dorp Tockstadt brengt. Deze update is voor iedereen gratis en is de eerste helft van een tweedelig avontuur. Het tweede deel verschijnt in 2023.

Warhammer: Vermintide 2 - Trail of Treachery verschijnt 8 november en is voor alle spelers gratis.

Bron: Fatshark
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warhammer: Vermintide 2

Ontwikkelaar:

Fatshark

Uitgever:

Fatshark

Release:

8 maart 2018

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord