West of Dead

  • Ontwikkelaar Upstream Arcade
  • Eerste releasedatum 18 juni 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Dungeon Crawler , Third-Person Shooter , Roguelike
  • Gameliner score

Trailer: West of Dead onthuld tijdens X019

Tijdens de Xbox Inside livestream hebben we flink wat nieuwe games mogen zien. Zo werd ook West of Dead onthuld tijdens X019.

West of Dead is een twin-stick shooter. De game werd vandaag tijdens X019 bevestigd. De game was hiervoor al hier en daar gelekt. In West of Dead neem je de rol aan van William Mason, een ondode premiejager uit het wilde westen. In de onthullingstrailer kunnen we zien dat de game een bijzondere visuele stijl heeft. Daarnaast wordt het verhaal verteld door de acteur Ron Perlman.

West of Dead is vanaf vandaag beschikbaar in de bèta op Xbox One.

BRON X019

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?